Ambassadeurs

Ben jij een yoga professional en fan van FLXBL? Super! Het is ontzettend leuk om te zien dat de FLXBL yoga mat wordt gebruikt door zoveel gepassioneerde yoga docenten. Onze ambassadeurs zijn de spil van onze community en die ondersteunen we graag.

Wat doet een ambassadeur?

Een ambassadeur gebruikt de FLXBL tijdens zijn of haar eigen yogales. We zouden het enorm waarderen als je als docent je enthousiasme voor FLXBL deelt met collega’s. En als de yoga school waar je lesgeeft, FLXBL wil verkopen aan hun leden, dan is dat ook top!

Wat krijgt een ambassadeur?

Je krijgt sowieso eenmalig 35% korting op een FLXBL yoga mat. Daarnaast houden we je als eerste op de hoogte van events en sales, promoten we je op onze social media en publiceren we je profiel op onze website.

Wat zijn de vereisten?

Je geeft minstens 3 yoga of pilates lessen per week bij één of meerdere yoga/sport scholen. Toon dit aan door bijvoorbeeld een print screen op te sturen van je rooster. Als je Facebook hebt, dan stellen we een review natuurlijk erg op prijs.

Deel #flxblyoga 

Heb je een leuk foto momentje van jezelf en FLXBL? Post je foto dan op social media met de hashtag #flxblyoga en tag ons met @flxblyoga. Het maakt niet uit waar je bent, in de yoga studio, het strand of op reis. Zonsondergangen, happy toes, road trip: we zien graag al jouw fijne FLXBL momentjes!

Is het een match? Dan ontvang je een persoonlijke kortingscode en verdere instructies per mail.