Ruilen voor een andere kleur?

Stuur ons een mailtje dat je wilt ruilen en bestel dan meteen het andere artikel op de website. Dan kun je meteen zien of we dat artikel nog in voorraad hebben. Helaas kunnen we ruilingen niet met elkaar verrekenen. Wanneer we je bestelling en betaling voor het nieuwe artikel ontvangen hebben, zullen we het bedrag van het te ruilen artikel crediteren en terugstorten naar je rekening. Lees hieronder verder, om het matje te retourneren.

Retourneren

Kijk eerst of je ruil-/retourzending aan onderstaande voorwaarden voldoet:

  • De FLXBL yoga mat is ongebruikt en alleen binnen uitgepakt. De mat is dus niet tijdens een yogales gebruikt of buiten in het zand of gras gelegd.
  • De FLXBL yoga mat zit weer netjes om de rol heen met plastic en wordt niet opgevouwen verstuurd.
  • De FLXBL yoga mat is niet gewassen.
  • De FLXBL yoga mat is niet beschadigd en/of je hebt niet zelf een beschadiging veroorzaakt.
  • Het is niet langer dan 14 dagen geleden dat je het artikel ontvangen hebt.

Stuur ons zowel in geval retourneren bij ontvangst van je bestelling een mailtje zodat we op de hoogte zijn. Verzend je gekochte artikel per post naar ons toe.

FLXBL YOGA

Poststraat 26F

5038DH Tilburg

Voeg bij je retourzending ook de pakbon toe en eventueel je gegevens. Retourkosten die je moet maken om het pakket terug te sturen zijn voor eigen rekening. De retourzending is ook voor jouw risico.

Terugbetaling is uiteraard mogelijk. Wanneer wij je retourzending ontvangen hebben, ontvang je hierover bericht van ons. Het bedrag van je aankoop zal dan gecrediteerd worden en op je rekening teruggestort worden.

Garantie

Is er iets mis met de FLXBL mat of is tijdens het uitpakken iets opgevallen? Zijn er beschadigingen, waar jij niks aan kunt doen? Maak een foto en stuur het naar info@flxblyoga.nl. Het liefst zo snel mogelijk na de besteldatum.

Is jouw mat gaan krullen, na een wasbeurt? Ziet de kleur er flets uit, na een aantal maanden? Dan gebruik je waarschijnlijk een verkeerd wasprogramma. FLXBL blijft mooi, wanneer gehouden wordt aan het wasvoorschrift en kan niet hoger dan 30 graden gewassen worden en niet in de droger en centrifuge.

FLXBL is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of fouten die gemaakt worden tijdens en na het wassen. Behandel je FLXBL met liefde en aandacht, zodat het rubber, de microvezellaag en de kleur optimaal blijft.