FLXBL is een lichtgewicht yoga mat en luxueuze anti-slip toplaag in één. Het is de ultieme yoga mat voor extra comfort tijdens je yoga practice. FLXBL is suède-achtig zacht, eco-vriendelijk en makkelijk wasbaar. En FLXBL is zó flexibel dat je hem gewoon op kunt vouwen. Makkelijk voor op reis en op de fiets.

follow @flxblyoga

in love with the FLXBL

• Non-slip lightweight Yoga Mat
• Luxuriously soft top layer
• Eco-conscious
• 100% Washable
• Easy to fold up and travel with
• Absorbent

SWEATY GRIP

Ben je het zat om uit te glijden in Downward Facing Dog of Triangle Pose? Door de vocht absorberende bovenlaag van microvezel blijf jij voortaan stevig staan. Geen gedoe met handdoekjes meer tijdens de Bikram, Power Yoga, Ashtanga, Vinyasa Yoga of Hot Yoga les! En meer zweet = nog meer grip. Zo houd je focus en balans tijdens de les.

WEELDERIG ZACHT

Ben je meer een Yin Yoga fan? Dan is FLXBL de kers op de taart van je yoga practice. De fluwelige yoga mat zorgt voor extra comfort tijdens de ellenlange poses tijdens de Yin, Pilates of Hatha les. Met de FLXBL doe je yoga in je eigen fijne, schone en zachte roze bubbel.

FRIS & FRUITIG

Yes, de FLXBL yoga mat kun je prima met de hand wassen of in de wasmachine stoppen! Was hem na elke 1-3 yoga sessies op lage temperatuur en hang hem dan op om te drogen. Zorg goed voor je FLXBL, zo houd je hem het langst mooi. Lees hier het wasvoorschrift.

STABILITEIT GEGARANDEERD

Door de 1,5 mm dikke onderkant van bioafbreekbaar rubber ligt de FLXBL yoga mat stabiel op de grond. Het rubber zorgt ervoor dat FLXBL nergens heen gaat. FLXBL waait niet weg, krult niet op en is perfect te gebruiken als hygiënische, anti-slip toplaag voor over de yoga mat in de studio, voor op het strand of in het park.

TRAVEL LIGHT

De FLXBL yoga mat noemen we niet voor niets een travel mat. FLXBL is licht, flexibel en opvouwbaar, en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Hij past zo in je tas of koffer. Of je nu op reis gaat naar een ver oord of op de fiets naar je favoriete yoga studio, FLXBL geeft je de optimale vrijheid zodat je overal je zonnegroeten kunt doen. 

LIEF VOOR DE NATUUR

De FLXBL yoga mat is gemaakt van bioafbreekbaar, recyclebaar, 100% natuurlijk rubber en heeft een microvezel bovenlaag. De inkt van de prints is op water gebaseerd. FLXBL is vrij van latex, siliconen, toxische lijm en andere schadelijke stoffen.

Reviews from yogi’s

Zelf zijn we uiteraard laaiend enthousiast over de FLXBL, maar wat vinden anderen mensen van de yoga mat? Wil je weten waarvoor onze klanten de mat gebruiken? En hoe ze de anti-slip bovenlaag vinden?

Schrijf je hier in voor de FLXBL nieuwsbrief