Het verhaal achter FLXBL

Wat een FLXBL yoga mat zo bijzonder maakt, is zijn multifunctionaliteit, topkwaliteit en ultieme comfort. Je kunt FLXBL gebruiken als hygiënische, anti-slip toplaag, maar ook als lichtgewicht yoga mat voor op reis, op het strand of in het park.

FLXBL is ontworpen door Ingrid. Zoals zoveel mensen in onze hectische maatschappij, was Ingrid na een drukke periode op zoek naar meer rust en ontspanning in haar leven. Zo begon ze met (Hot) Yoga. Hoewel de warme yoga heerlijk was, merkte ze dat ze continu uitgleed op de yoga mat van de studio. De mat werd behoorlijk glad door al het gezweet tijdens de (Hot) Yoga.

Om haar heen zag ze dat meer mensen hier last van hadden. Hoewel er handdoekjes werden gebruikt, pasten die niet lekker op de yoga mat. Aan het eind van de les was uiteindelijk alles aan de kant geschoven en was het een rommelig boeltje.

Ook vond ze de gedachte dat je yoga op een mat doet waar iemand anders voor jou ook op heeft lopen zweten, niet zo fris…

Daarom besloot ze het heft in eigen handen te nemen. Ze ontwikkelde de FLXBL en nam (na heel wat creatieve processen) de eerste versie mee naar de les. Heerlijk was dat! Het bleek de ultieme absorberende toplaag te zijn, waardoor ze 100% grip had.

Elke yoga pose ging zoveel beter… ze gleed niet meer uit in Down Dog en kon eindelijk echt genieten van de les. Lekker op haar eigen praktische, vrolijk gekleurde matje, die ze naderhand gewoon kon wassen.

Dit moest ze delen. Ze besloot ervoor te gaan en FLXBL in de markt te zetten. Het bleek een hit! Voordat ze het wist gebruikten yoga docenten en mede studenten hem ook.

Tijdens mijn reis naar Bali, bleek het ook nog een perfecte travel mat te zijn.

travelmat-flxbl-bali-yoga-retreat-yoga-mat-lightweight

FLXBL is niet alleen als anti- slip & hygiënische toplaag voor over de yoga mat van de studio tijdens intensieve yoga, maar ook voor:

♥ Op reis: hij is zo licht dat je hem makkelijk mee in je handtas,backpack of koffer kunt nemen. Erg handig in tropische landen zoals Bali, waar de matten van de yoga studio’s niet de meest schone zijn…

♥ In de zomer als buitenmat. Hij is ideaal voor op een zachte ondergrond in het park of op het strand.

♥ Meer comfort en zachtheid tijdens een Yin of Hatha Yoga les.

♥ Thuis over de yoga mat als kwalitatieve toplaag én omdat de kleur gewoon voor een blij gevoel zorgt!